tisdag 2 februari 2010

drömtydning

Drömde en grej inatt som väldigt ofta kommer tillbaka. Drömde att jag var i ett skitigt hus med några utav mina kompisar. Ju längre in man kom i huset så blev det mer och mer likt ett övergivet shoppningcentrum med igenbommade butiker.

Vi delade på oss och sen började folk förvandlas till zombies. Så vi gjorde upp en plan för hur vi skulle döda alla zombies. Sen är det bara luddiga minnen om vad som hände men i slutet var det bara jag och en annan kvar och vi blev jagade genom hela huset.

Det var en lätt dimma över hela gården när vi sprang ut dit så man såg inte så mycket. Vi sprang närmare och närmare en bil som vi såg och medans vi sprang såg vi hur en annan utav våra vänner blev mördad men inte av en zombie.

DIMMA: Denna dröm är en varning för att göra obetänksamma saker. Om du drömmer att du trevar dig fram i en dimma, så behöver du lösa upp saker i ditt liv.
DÖDEN: Om du drömmer att du dör, så kommer ditt liv att förbättras. Om någon annan dör så förutspås en födelse, ett bröllop eller en vinst. Döden symboliserar framgång, frihet och lycka.
GÖMMA: Att drömma att man gömmer sig är ett tecken på skam, svikna förhoppningar och dåliga nyheter.
JAGAD: Är du jagad i drömmen så betyder det att du är stressad och behöver lugna ner dig. Om du jagar så kommer du att möta motgångar.

Okej, så jag är alltså stressad och inte borde göra någonting för impulsivt PLUS att jag är skamsen eller får svikna förhoppningar. Låter ju kul!

Men åandra sidan, en födelse, ett bröllop eller en vinst låter ju inte så pjåkigt! Kanske vinner vi pontuscupen. Eller är det någonting du inte berättat för mig, syster?

2 kommentarer:

Syster Erika sa...

haha,du skulle vara bland dom första som visste i sånt fall :-)

Lisa. sa...

känns bra att höra!