tisdag 5 oktober 2010

21.49

Vad ska man göra när inspirationen tryter? Har ingen aning om vad jag ska skriva min engelska novell om, kan inte komma på något alls som är av värde eller ens lite intressant att skriva i en valanalys, har absolut ingen aning om hur jag ska hitta ny musik eller vad jag ska göra på kvällarna. Kan inte ens komma på något att göra en fredagskväll när det inte är fest. Blir tomt i hjärnan, ett svart hål som suger upp all min kreativitet. Tror instinktivt att kvällen kommer innebära soffa+tv. Jag har ingen aning om vad jag ska ta på mig eller vad jag behöver för kläder för att se någolunda snygg ut. Allt jag har på mig känns tråkigt och vardaglig.

Vad hände med idéer som att köpa en soffa på hjul och skjuta omkring på den i stan, ifall man skulle bli trött i benen? Eller planer om hur man smidigast, och utan att nån såg, skumma fontänen? Eller när jag hade en vision om vad jag behövde för kläder eller hur något utav mina arbeten skulle ta form. Jag hade konstant extremt roliga kvällar och helger utan att vara i ett rum där man inte kan prata för att volymen är på över-sprängnings-gränsen och människor som spyr runt omkring mig. Jag gick ut och gjorde saker och nu kan jag inte ens komma på en bra sak man kan göra utomhus.

Det enda som går runt i min hjärna är långt härifrån och en lång lång tid bort.

Rom, Paris, London, Dublin, Amsterdam. Gå ut trean, spara pengar och inte vara kvar i samma mönster och vanor som alltid.

Inga kommentarer: