tisdag 25 januari 2011

1- 10 intressanta saker om dig

1) Jag får lätt om-jag-inte-gör-det-här-innan-jag-dör-kommer-jag-att-dö-känslan. Handlar då mest om att upptäcka platser och så. Nu i det här fallet är det att lära mig spanska och franska. Franskan har jag kommit en bit på vägen och nu på fredag är jag 32 verb+böjningar rikare!!

2) Jag gillar i hemlighet töntiga filmer. Typ Mumien, alla med Olsen-tvillingarna, Älskling jag krymte barnen m.m. Eller ja, jag gillar dom inte så att jag skulle välja att se dem framför någon annan film, men om de går på tv är det underhållande och extremt bra tidsfördriv även när man egentligen inte har tiden.

3) I min värld är Harry Potter sanning. Det är bara så att jag är född till mugglare och aldrig fått ett brev om Hogwarts existens. Tragiskt men sant.

4) Min högsta önskan är att få bo i massor av olika länder innan jag är 30. Jag har en känsla att livet kommer ta slut efter det.

5) Jag dagdrömmer ofta om konversationer som jag haft där jag kunde sagt bättre saker, konversationer som inte hänt men som är roliga att tänka på, vad jag skulle gjort precis nu om jag hade gjort andra val eller så tänker jag på hur det hade varit om det INTE varit vinter just nu.

6) Jag hatar vinter. Mest av allting på denna jord. H A T A R. Snörugby är dock roligt.

7) Har otroligt dålig själdisciplin. Går inte att beskriva med ord hur dålig jag är på att hålla löften till mig själv.

8) Jag är avundsjuk på dem som hade vett att välja frilufts som får fara och vandra bland berg och fina platser.

9) Jag går istället ledarskap som också i försig äger. Tvåan går jag. På Örnen håller vi till men kommer kanske flytta till Kungs. VILL INTE orkar inte gå i trappor!!

10) Längtar redan till sommaren och har börjat planera hemligheter!! Underbartbartbart

Inga kommentarer: