måndag 11 januari 2010

irriterande

Det är kallt ute och du står och väntar på bussen. När den väl kommer efter att den är 5 minuter sen så är det nån irriterande tant som tycker att bara eftersom att hon är gammal ska hon såklart gå före, för vi unga har inge vett i kroppen nej nej. Sen ska hon betala sin resa också, och hon har ju inget busskort så hon ska ställa sig sig MITT I GÅNGEN och försöka få upp dom där jävla enkronorna ur sin för lilla börs med sina för stora korvfingrar som knappt kan röra på sig för att hon är så gammal.

Då står man därute i kylan för att man inte kan stå för nära denna kvinna. Dels för att du är så arg och inte vill vara nära människan men dels för att hon luktar den sån där gammal parfym som sticker i näsan om man är för nära källan av stanken. Sedan när hon väl betalat och tagit sin biljett, efter att ha glömt den och måste gå tillbaka för att hämta den får du dra ditt busskort. Vilket du egentligen kunde gjort för länge sen, om inte den där tanten hade ställt sig ivägen för hela gången.
Fine, om hon inte vill ta den smidiga vägen så kan hon väl få mig att hata gamla tanter som ska åka buss. Inga problem för mig!

Inga kommentarer: