måndag 28 mars 2011

Kändes rätt med en lista mitt i allt

DAGENS LÅT: Machu Picchu med The Strokes. Mega bra. Eller dubstep remixen på The Funeral. Eller EVERY DAY IS THE SAME. Det är dom enda tre låtarna jag lyssnat på idag så.
DAGENS KLÄDSEL: Brun/beiga manchester byxor, vitt linne och en stickad tröja. Kändes inte bra men hade inte orken på morgonen.
DAGENS DUSCH: Så fort jag är klar med denna! 
DAGENS FRISYR: En knut mitt på skallen och luggen framme i högsta hugg. Och äckligt som fan. Ska tvätta det idag. 
DAGENS MAT: Fläskfilé och sallad. MUMS
DAGENS HÄNDELSE: Kommer inte på någon så kan berätta en från förra måndagen. Ja lite bakgrundsfakta kanske också behövs. Varje måndag har jag franska 15.40-17.00 och det är nog den sämsta tiden på veckan att ha lektion tror jag. Hur som haver så är det någon i klassen som har med sig fika till denna lektion och förra veckan var det Iparas tur. Hon hade glömt veckan innan och det var ingen hit direkt. Så i korridoren skämtar jag och Lina om vad vi skulle göra om hon hade glömt den här veckan igen. Ordet "självmord" kom upp flera gånger. När vi kommer in i klassrummet, fortfarande skrattandes åt oss själva, ser vi att Ipara sitter där och det är en påse på hennes bord, men vi kan ju aldrig vara säker på att det är fikat som är där i påsen. Så Lina frågar henne, fortfarande med ett leende, om hon har med sig fika. Hon svarar simpelt "nej". Det blev helt tyst i rummet och jag och Lina spänner ögonen på påsen framför henne. Tystnaden går att ta på och nu är det verkligen ingen som ler. Lina får tillsist fram ett "skojar du nu" som följs av ett till simpelt "ja". Alla som då var i rummet började då skratta nervöst inklusive jag. Men jag har än idag inte glömt detta otroligt låga "skämt". Dagens lärdom är alltså: Skoja inte om fika.
DAGENS PLANER: Jag hade för plan att komma i tid till skolan men det gick inte. Sen efter skolan skulle jag och träna och det har jag gjort. Sen skulle jag packa och flytta mina stuff till padre. Det har jag också gjort. Nu är det bara duschen som är kvar.
DAGENS VILL HA: El classico: SOMMAR. Snälla ge mig. Eller okej, idag hade inte en kort jacka suttit fel heller.
DAGENS SAKNAD: En kort jacka. Som sagt. 
DAGENS DROG: EVERYDAY IS THE SAME.
DAGENS TRÅKIGASTE: Att jag fått läxa i körkortsteori innan lektionerna ens börjat. Det sög lite grann.
DAGENS KÖP: En bussresa till skolan och en cola. 
DAGENS GODIS: None.
DAGENS HUMÖR: Jag har varit glad. Tror jag. Men måndag.
DAGENS SJUKA: Förkylning.
DAGENS KOMPLIMANG: Fanny hade kommenterat på en bild på mig och Lollo "fina brudar med fint hår". Tack Fanny! 
DAGENS SKRATT: Med Lina. Skrattar alltid med Lina.
DAGENS BILRESA: Jag körde hit till pappa från mamma!! 
DAGENS GRÅT: Det kom nog nån tår påvägen till skolan på grund av all blåst.
DAGENS DRYCK: En coke och vasser.
DAGENS LÄNGTAN: Ja.. sommar då! Och en kort jacka. 
DAGENS SPAN: På Emelies jacka. Jag dööööör vad fin den är. *klappklapp*
DAGENS TELEFONSAMTAL: Pappa ringde nyss till hemtelefonen och frågade vart min mobil var. Tydligen hade han hittat den hos mamma. He hehehe oooops.

Inga kommentarer: