onsdag 14 november 2012

Välkomstinlägg till Banjo

Hej och välkommen. Tänkte uppdatera dig för du är ju aldrig inne på facebook eller andra sociala medier.

Jag jobbar som ett psyk och dom dagarna jag inte jobbar så sover jag. På dagarna jobbar jag på dagis som vikarie och kvällarna på Rica (in ze restaurant that would be). Fast det vet du kanske redan. Något du kanske inte vet är att jag råhatar att jobba på Rica. Eller alltså. Det är som jobbigast att fara dit för jag har en klump i magen varje gång och min enda tanke är "Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte". Men när man väl är där går det lättare, beroende på vilka man jobbar med. De flesta är svinsköna. Andra är tråkiga. En liten del är otrevliga. Känns dock som att jag börjat komma in i gänget nu. Jag verkar oftast vara omtyckt av barnen på barnehagen också. Går bättre för varje dag. Jobbigt att behöva byta barnehage så fort man kommit in i den förra, men det är livet som vikarie antar jag.

Annars då? Joo det är väl bra. Har lärt mig att hitta omkring till de viktigaste ställena här på byn och börjar känna mig lite hemma. Har dock sinnessjuk hemlängtan för det mesta. Vet inte om det är för att jag saknar Luleå eller för att jag har sån ångest över att jobba så mycket. Only time will tell som Enya hade sagt.

Nåväl. Slut som artist för dagen. Tagga likadan dag imorgon!
Pok ily miss you. You too prottelina. Bollen är nu hos dig Banjo. Kan du matcha att jag dedikerat en hel blogg åt endast dig och flina?

MVH supertrött Khaleesa

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh i love you!!!! Ska skriva ett till dog på min blogg ikväll/morgon :D lina hälsar (till sig själv, hälsa henne).... Skickar länken på mailen, tills du får ett inlägg kan du läsa mitt fantastiska arkiv ;););) puss